Algemene voorwaarden

Identiteit

Babyboefjes.nl is onderdeel van Printx.nl en is gevestigd te Doetinchem,
Printx.nl
Innovatieweg 17
7007 CD  Doetinchem

Postadres:
Postbus 262
7000 AG  Doetinchem

KvK nummer: 09175942
BTW nummer: NL8186.50.187.B01

Voor alle opdrachten die via www.babyboefjes.nl worden verwerkt, gelden de onderstaande voorwaarden. De gebruiker/klant/opdrachtgever (hierna: klant) gaat akkoord met deze voorwaarden bij het gebruik van de website www.babyboefjes.nl (en eventuele bijbehorende services).

Verantwoordelijkheid
De klant is zelf volledig verantwoordelijk voor teksten, adresinformatie en overige informatie die op de kaart(en) is weergegeven. Babyboefjes.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor teksten, adressen, bestanden en overige informatie die door de klant wordt ingevoerd. De klant dient zich in alle opzichten te houden aan de wetten van het land van bestemming van de kaart(en).

Aansprakelijkheid
Babyboefjes kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor wijziging, beschadiging of verlies van bestanden, afbeeldingen of overige informatie. Babyboefjes kan tevens in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor verlies, fouten of beschadigingen bij de bezorging, in dit geval gelden de algemene voorwaarden van de desbetreffende bezorgdienst (zoals PostNL).

Overeenkomst
De overeenkomst tussen klant en Babyboefjes.nl komt tot stand op het moment dat de klant de opdracht om de geboortekaarten te produceren, verzendt naar Babyboefjes.nl.

Kleur
De kleur van de afdruk van 2 verschillende producties is nooit 100% identiek aan elkaar, ook als de kleurstelling in het document gelijk is. Eventuele aansprakelijkheid van Babyboefjes.nl blijft beperkt tot fouten in de productie van de geboortekaartjes.

Levertijd
Alle opdrachten worden op de afgesproken verzenddatum verzonden. Voor de bezorging is Babyboefjes.nl afhankelijk van de bezorgdienst (zoals PostNL). Vertragingen in de levertijden kunnen geen aanleiding geven tot annulering van de opdracht of tot schadevergoeding. Voor een snelle bezorging dient de klant zelf zorg te dragen voor het aanleveren van volledige en correcte adresgegevens.

Annuleren
De klant kan binnen 7 werkdagen na het totstandkomen van de opdracht annuleren door een schriftelijke annulering te richten aan de klantenservice van Babyboefjes.nl (contact@babyboefjes.nl ). Annuleren is niet mogelijk als de enveloppen reeds zijn vooruitgestuurd of de bestelde geboortekaartjes reeds zijn geproduceerd of als ze binnen deze termijn van 7 werkdagen moeten worden bezorgd.

Retour- en teruggavezendingen
Voor niet-gepersonaliseerde producten zoals bijv. de standaard enveloppen geldt dat de klant deze tot 14 dagen na aankoop kan retourneren en hierbij recht heeft op teruggave van de kosten. De verzendkosten voor het retourneren komen voor rekening van de klant. Gepersonaliseerde producten waaronder geboortekaartjes vallen buiten het ontbindingsrecht en kunnen derhalve niet geretourneerd worden.